Om Pivvo

Hej och välkommen till Pivvo! Vi är ett danskt företag med en stor passion för golf och teknologi. Vi designar och utvecklar avståndsmätare med spjutspetsteknik.

Vår mission är klar och enkel: att erbjuda oslagbar precision och användarvänlighet till golfentusiaster, oavsett erfarenhet och nivå. Vi vill göra avancerad teknologi tillgänglig och lätt att förstå för alla, så alla spelare har möjlighet att förbättra sitt spel och njuta av varje runda på banan. Vi tror på direkt kommunikation och handel med våra kunder. Genom att eliminera dyra mellanhänder kan vi säkra att du alltid får det bästa priset utan att kompromissa med kvalitet och service. Vårt mål är att leverera den bästa kvaliteten till ett lågt pris.

Inga mellanhänder 💬

Vi håller saker enkla och ärliga genom att handla direkt med dig. Inga onödiga mellanled här! Det betyder bättre priser för dig utan att kompromissa med kvaliteten.

Pivvo & Din Golfupplevelse 🏌️

För oss är Pivvo mer än bara en avståndsmätare. Vi är din partner på golfbanan och är här för att optimera din upplevelse och hjälpa dig att ta ditt spel till nästa nivå. Vi vill göra avancerad teknologi tillgänglig och användarvänlig för alla golfälskare!

Gå med i Pivvo-familjen! ❤️

Låt oss samarbeta för att göra din golfupplevelse mer precis, spännande och självklart roligare.